You can click on me :-)

Thursday, 19 January 2017

Hadiah Pemenang GA dan Top Komen

Assalamualaikum dan salam rindu buat semua sahabat maya....


Lara Ohhhhh Lara....hihihihhiih

Jay Emm Ohhh Jay Emm...ke mana kau! Blog dah bersawang...masih ada yang ingat JM lagi tak ni...

Aduhai rindu betul dengan semua rakan blogger dan rakan maya yang sentiasa memeriahkan blog JM... Hampir sebulan lebih JM tak bersiaran kat sini...last entri 09 Disember 2016...

Fuhhhhh! entri Disember 1 je? penyakit malas semakin menjadi-jadi...

Last update 09 Disember 2016
Satu entri je sebulan?
Ada yang bertanya...JM pergi bercuti ke?

Tak lah...ada je kat Malaysia ni tetapi sibuk dengan benda lain...sibuk dengan personal life ecececeh!

Blog walking pun ntah ke mana...baru sempat terjah beberapa blog je...Ya Allah berilah kekuatan untuk kongsi info travel kat sini...

Awal Januari JM pos hadiah untuk semua pemenang GA, jadi kepada semua pemenang sekiranya telah menerima barang yang di hantar, mohon maklumkan di ruangan komen ye...sorry agak busy dengan traveling dalam Msia.

Senarai pemenang boleh semak SINI
Siapa yang dah dapat sila lapor diri 😄

Yang belum dapat tu sila tunggu posmen depan umah kalau tak dapat jugak bako je pejabat pos tu  atau marah posmen sebab tak buat keje...janji JM dah pos seperti alamat yang korang email.

Cakap pasal surat or parcel tak sampai ke tangan ni...JM pun dah beberapa kali kena tau..contoh hadiah dari kak Nieda....sampai sekarang tak dapat walau dah lama di hantar..

*Kepada To Komen 2016, JM MOHON MAAF KERANA BELUM POS HADIAH sibuk ukur jalan kat Malaysia heheheh.

Dah pos nanti JM update kat sini ehh....

Jumpa lagi...bobbaaiii....ehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Advertise Nuffnang