Thursday, 19 January 2017

Hadiah Pemenang GA dan Top Komen

Assalamualaikum dan salam rindu buat semua sahabat maya....


Lara Ohhhhh Lara....hihihihhiih

Jay Emm Ohhh Jay Emm...ke mana kau! Blog dah bersawang...masih ada yang ingat JM lagi tak ni...

Aduhai rindu betul dengan semua rakan blogger dan rakan maya yang sentiasa memeriahkan blog JM... Hampir sebulan lebih JM tak bersiaran kat sini...last entri 09 Disember 2016...

Fuhhhhh! entri Disember 1 je? penyakit malas semakin menjadi-jadi...

Last update 09 Disember 2016
Satu entri je sebulan?
Ada yang bertanya...JM pergi bercuti ke?

Tak lah...ada je kat Malaysia ni tetapi sibuk dengan benda lain...sibuk dengan personal life ecececeh!

Blog walking pun ntah ke mana...baru sempat terjah beberapa blog je...Ya Allah berilah kekuatan untuk kongsi info travel kat sini...

Awal Januari JM pos hadiah untuk semua pemenang GA, jadi kepada semua pemenang sekiranya telah menerima barang yang di hantar, mohon maklumkan di ruangan komen ye...sorry agak busy dengan traveling dalam Msia.

Senarai pemenang boleh semak SINI
Siapa yang dah dapat sila lapor diri πŸ˜„

Yang belum dapat tu sila tunggu posmen depan umah kalau tak dapat jugak bako je pejabat pos tu  atau marah posmen sebab tak buat keje...janji JM dah pos seperti alamat yang korang email.

Cakap pasal surat or parcel tak sampai ke tangan ni...JM pun dah beberapa kali kena tau..contoh hadiah dari kak Nieda....sampai sekarang tak dapat walau dah lama di hantar..

*Kepada To Komen 2016, JM MOHON MAAF KERANA BELUM POS HADIAH sibuk ukur jalan kat Malaysia heheheh.

Dah pos nanti JM update kat sini ehh....

Jumpa lagi...bobbaaiii....ehehehe

208 comments:

  1. Sape x dpt lagi tu pi bako posmen... ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiap hari tunggu posmen kot bawa kiriman JM yg baik hati ni

      Delete
    2. Ahaksss! Dah berapa lama kak PI tggu ni...posmen tu sesat agaknya 😜

      Delete
    3. kesian posmen nak kena bakor

      Delete
  2. Kad raya SS anta ke Nina pon hujung tahun baru sampai... Pos malaysia mmg jilake...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia kangkangkan ke pe? Keh keh keh

      Delete
    2. kad raya lepas raya baru best baca...ada nilai estetik hahaha

      Delete
    3. Kalau kad raya sampai raya krismas tak de nilai estetiknya,..

      Delete
    4. Tu dah jadi jingle bell 😬

      Delete
  3. Jay emm busy travel ke mana? X ajak pon! Majuk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ecececeh! nk kena cium ke ni heeee

      Delete
    2. ececeh...bertanya sis JM travel ke mana...padahal sama-sama travel kan sekarang ni....

      Delete
    3. Ehh mana tahu ni..skodeng eh 😜

      Delete
    4. Sudah gaharu cendana pula,
      Kura-kura dalam perahu,
      Sudah tahu tanya JM juga,
      SS pura-pura buat tak tahu..

      OK baiii

      Delete
  4. Hadiah top komen tu termasuk SS x? Kah kah kah...

    ReplyDelete
  5. Aikkk..sbln tak bersiaran itu je karangnya?sabor je lah..;))

    ReplyDelete
  6. JM cuba ckp dgn jujur..berapa dah jumlah terkumpul pending entry yg belum di siapkn..5 keatas dah kira malas yakmatttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keh keh keh lebih dari 10 😜

      Delete
    2. fuh banyaknya entri pending...kira rajin la....saya entri pending pun tak ada

      Delete
  7. Dok bertaici kt hangzhou..gi tanam padi kt kedah..soping kt jakarta..eh entry hatyai dan bangkok lagi..mak nk menambahkn kemalasan JM tu dgn ungkit semua destination nih..eh ni komen ke entry nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak! Ahaahahah mak ingat eh? Ada lagi..surabaya, jogja, rinjani lombok, india, seoul n busan, thailand overland ehhhh byklah 🀣

      Delete
  8. Terima kasih JM..brg mak semua dah sampai..lap you 80 juta kali nk kalahkn SS dan HH

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keh keh keh sayang mak 100juta kali 😍

      Delete
  9. harap sambung travelog Bangkok..huhu..

    ReplyDelete
  10. take care Sis JM.. speedy recovery

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai firah! Sis JM dah sihat alhamdulillah 😘

      Delete
  11. acik pun baru mula menulis JM..kebetulan anak cuti ada la laptop nak menulis blog

    ReplyDelete
  12. rietta pown pernah,pos kad raya, dah nak habis raya bru dorg terima...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pesal la servis posmen skrg makin lembs eh..rietta

      Delete
  13. Replies
    1. CB! Masih malu2 nak bersiaran ni 😁

      Delete
  14. Replies
    1. Sama2..terima kasih jgk rajin main2 kat sini πŸ˜¬πŸ’‹

      Delete
  15. wish you rajin buat karangan lagi kat sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin? Adeh! Urut dada πŸ˜‚

      Delete
    2. Jay Emm rajin buat karangan di laut...

      Delete
    3. Be strong my dear SS πŸ’‹

      Delete
  16. Fuhh lama betul mengukur jalan tu. Hahaha. Nani dah dapat tau hadiah GA hari tu. Thank you SS & sis JM 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeye Nani..bebila nak ukur jalan d kg nani lak 😬 Dah dpt? Alhamdulillah

      Delete
  17. nasib baik ukur jalan,
    kalau kira jln lagi parah kan...hahaha
    sebenarnya nak bagi tahu nie
    kita dah dpt hadiah GA tu...
    semlm baru dapat u..
    jap lagi kita update ya
    thanks sgt2...luv u

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lynda umairah! Kalau kira jalan baik keje ngan samy vellu..eh! Dia ada lg ke x eh πŸ˜› Dah dpt? Syukur! 😬

      Delete
  18. rietta dah terima td...terima kasih yea....
    http://hati-dan-bicaranya.blogspot.my/2017/01/thank-you-ss-n-jm.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kd rietta...Okey good! Posmen tu rajin kalau dia tahu penerima tu anak dara eh. 😜

      Delete
  19. sibuk persiapan nak kawin ke ? gurau hhehehe singgah petang sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai cik Itah!!! Aik? Bukan cik itah ke sedang menghitung hari 😬

      Delete
  20. Replies
    1. Sama sama abe MKL...ole2 dari Japan x de ke 😜

      Delete
  21. Haha..gnas2..smpai sruh bakar pjbat pos 2.. Trima kasih jm..hadiah dah smpai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Jie! Geram sbb brg sis JM nye lesap adeh!

      Delete
  22. wow... tahniah kepada semua pemenang.. tak sempat syaz nk join JM.. hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syaz...rajinlah singgah sini sbb akan ada lg GA dgn hadiah yg menarik 😬

      Delete
  23. Bestnya jalan-jalan pusing malaysia hehe.

    ReplyDelete
  24. Eh mesti tapak kaki JM ada tahi lalat ni, suka jalan-jalan hihi

    ReplyDelete
  25. dah dapat siap rasmi dah guna.. tq sis JM...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Ekin..hadiah support blog sis JM..pstt..lawo pic profail tu

      Delete
    2. hihihihihi... buat sendiri tu... edit2 mana patut...

      Delete
  26. salam kak JM , maaf lama tak singgah sebab sindrom malas tu menjadi2

    ReplyDelete
  27. Yeay hadiah dah sampai! :) http://www.aimisyahirah.com/2017/01/hadiah-saguhati-ga-from-jari-manis-dah.html

    ReplyDelete
  28. Replies
    1. Hsi cikgu CT....ada ubat rajin tulis blog x...share 😬

      Delete
  29. Datang mendarat di sini. Rindunyaaaaaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai cikgu ceketed! Dh lama x landing sini..rindu jgk sama kamu πŸ’‹

      Delete
  30. Sibuk ngan personal life ye...jangan lupa jaga diri tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss.....betul tu plus malas 😬

      Delete
  31. By the way, Sis JM dah betul2 sihat ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..dah sihat cikgu celeted

      Delete
    2. Alhamdulillah, bolehlah terus mengukur jalan lepas ni :)

      Delete
  32. gila tak ingat, rerupis tu.. heheee.. syida pun sibuk la ni.. blog tak dan nak update

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suida sibuk sbb study..sis JM? Buat2 sibuk 😬

      Delete
    2. Heheh statement gila tak ingat rerupis tu klakor

      Delete
  33. wow bz betol.. hehehe.. tahniah buat semua pemenang

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum sis JM. Rose dah terima hadiaj dari JM dan SS..terima kasih banyak-banyak ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam rose..sama2..sorry tau sbb dh lama sis JM x blog walking sana

      Delete
    2. Tak pe...sekarang enjin Sis JM dah panas..tunggu jelah kena serang :)

      Delete
  35. Replies
    1. Nadia! Dah terima lom ole2 dari sis JM..dah lama pos

      Delete
  36. salam sis JM...baru berkesempatan singgahs ini...

    sihat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam arz..sihat alhamdulillah 😬

      Delete
    2. alhamdulillah selalu tengok perkembangan kat IG ahkak SS ja

      Delete
  37. tahniah yg dapat haddiah...hohoo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak nieda! JM x terima hadiah dari akak huhuhuh

      Delete
  38. JM! lupa nak kabo. hadiah nak well received =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yahoooo! Sampai dgn selamat eh YY 😬

      Delete
  39. eh lupa nak kata, tima kasih
    suka hadiah tu =)

    ReplyDelete
  40. sama la den pun da behutan belantara blog x hapdet..ni baru nak blog walking jap..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss!! Windu!! Hutan tu dah jadi tebal kan 😜

      Delete
  41. tak sempat join. wahhh tahniah pada yg menang πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadhie...nanti ada lg GA jgn lupa join tau

      Delete
  42. Replies
    1. Raihanah...dah terima lum parcel dari JM

      Delete
  43. wow! nak jadi top komentar gak la

    ReplyDelete
  44. Replies
    1. Cikgu siti...ingatkan posmen dah songlap πŸ˜‚

      Delete
  45. slm sis, hadiah dah sampai...cantik sangat...terima kasih tau ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kasih cikgu siti..penghargaan support my blog πŸ’‹

      Delete
  46. Sis JM..... rindunya... semalam ada terima ole-ole dari Sis JM.. terima kasih untuk FM tu.. cantik n comel TUK-TUK tu..

    ReplyDelete
  47. Hadiah kahwin yer.. hehe.. xpe, paham Sis JM xdapat datang.. terima kasih sangat2 tau :) love uuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry ye cik mimie..frust x dpt tgk cik mimie naik pelamin πŸ˜₯

      Delete
  48. Sis JM dah muncul. Assalamualaikum sis! Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkomsalam Ana fatihah...pesal sis JM x boleh reach blog ana eh..invited reader only πŸ˜₯

      Delete
  49. Replies
    1. Salam kenal kembali noradyani 😬

      Delete
  50. wow. terbaik la. tahniah kepada semua. lepasni lagi rancak la JM travel hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle Zuan..exchange rate tggi 😩

      Delete
  51. buzy sgt tu JM ukur jalan ..hihi

    ReplyDelete
  52. terima kasih untuk ole-ole daripada sis JM ya.. cantik tau.. bab yang tak terima tu, pernah beberapa kali jadi kat Eyda kan.. apa nak buat, tak ada rezeki la tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eyda..syukur bila pos kali ni eyda dpt sbb sis pegi pos kat pej pos lain

      Delete
  53. Replies
    1. Ye CB...kat opis mmg sibuk sgt bila blk mlm dah penat..makin malas nk update blog adehh

      Delete
  54. hope JM ade kerajinan nak menulis balikkk

    ReplyDelete
  55. Sis JM cayang, sent you a care package. Harap sampai dengan selamatnya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dear cikgu ceketed! Ada pos package utk sis JM ke? Bila? Until now x de pun..leh bg tracking no kat email x

      Delete
  56. Tapi saya still utang hadiah2 top commentors. Hari tu tergesa-gesa nak pos, so hantar mana sempat dulu.

    ReplyDelete
  57. JM busy holiday. which is busy yg sgt best !!!

    ReplyDelete
  58. JM busy holiday. which is busy yg sgt best !!!

    ReplyDelete
  59. Waaaaaa ruginya terlepas peluang nk join GA ni...huhuhu

    ReplyDelete
  60. Pape pon thniah pada semua pemenang yeee hehheheeh

    ReplyDelete

Komen apa2 je!!!
Kunjungan anda akan di BALAS

NUFFNANG